home home

KINDER-FOTOGRAAF.NL

FOTOSESSIE


Zodra je bij mij een afspraak hebt gemaakt, krijg je een brochure per post toegestuurd. Hierin staan adviezen qua voorbereiding en qua kleding. Zo weet je alvast wat handig is om mee te nemen.


Tijdsduur


De duur van de shoot is een beetje afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Reken er op dat we gauw anderhalf uur bezig zijn. Dat lijkt lang, maar de tijd vliegt hier altijd. De shoot zelf verloopt ontspannen en relaxed. Als je op de afgesproken tijd komt, is er nooit een tijdsdruk.

Tussendoor krijgt iedereen van mij een drankje aangeboden. Dit is inbegrepen.


Jouw wensen


Voorafgaand aan de shoot spreken we even door wat je wensen zijn, we nemen de kleding door en ik leg je het verdere verloop uit. Je kind kan zo alvast een beetje wennen.


Je kind als fotomodel


Kinderen laten zich niet regisseren, maar wel leiden, als het maar leuk genoeg is!  En een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat vanzelf als een kind zich prettig voelt. Daar zorg ik voor, daar kun je van op aan. Inmiddels heb ik zó veel ervaring (en geduld) dat ik wel durf te zeggen dat ik echt ieder kind op elke leeftijd  leuk op de foto kan krijgen. Ook  kinderen die bijvoorbeeld bang zijn of ‘niet willen’.

Alles gaat hier zonder enige dwang en op een leuke, relaxte manier, je kind hoeft nooit iets te doen wat het niet wil. Omkopen, snoep of cadeautjes zijn niet nodig!


En heb je een kind dat niet stil kan zitten? Geweldig! Dat zijn mijn favoriete modellen, die de meeste inspiratie en variatie bieden tijdens een shoot.


Omkleden


Natuurlijk kun je je kind tijdens de sessie een paar keer omkleden. Mijn advies is om het niet te gek te maken. Het gaat om het kind en niet om de kleding. 2-3 extra setjes is echt voldoende.InformatieKinder-fotograaf

Bionda Heeringa


Studio in Delft

Jacoba van Beierenlaan 197

2613 JG Delft


015-2121381

06-24617151


bionda@onszelf.nl


Klik hier voor route

Copyright 2004 - 2017 © Bionda Heeringa. Alle rechten voorbehouden. kinder-fotograaf.nl kinderfotograaf kinderfotografie kinder fotoshoot kind foto

Leuke, spontane fotografe met heel veel ervaring met kinderen van alle leeftijden.


De shoots zijn speels, relaxed en gezellig. Er wordt alle tijd genomen om kinderen op hun gemak te stellen.


Ruime studio in Delft en gratis en voor de deur parkeren.