home home

KINDER-FOTOGRAAF.NL

FOTOGRAAF


Nou kun je nog zo’n goede fotograaf zijn en nog zulke mooie spullen hebben: als je niet een klein beetje nog zélf een kind bent (en een beetje maf) krijg je niemand echt leuk op de foto.


Gelukkig is fotografe Bionda dat en krijgt ze op een leuke manier kinderen spontaan en enthousiast op de foto. Meestal met wat samenwerking van de stoute eend. Of juist de hele lieve eend. En natuurlijk de vliegende bloemen. En wist je dat je voor een leuke foto juist niet stil moet zitten? En dat kinderen vaak niet meer weg willen als het klaar is?


Bionda heeft ook veel ervaring met kinderen met ADHD en autistische kinderen. Daarnaast is ze 15 jaar verloskundige geweest.

InformatieKinder-fotograaf

Bionda Heeringa


Studio in Delft

Jacoba van Beierenlaan 197

2613 JG Delft


015-2121381

06-24617151


bionda@onszelf.nl


Klik hier voor route

Copyright 2004 - 2017 © Bionda Heeringa. Alle rechten voorbehouden. kinder-fotograaf.nl kinderfotograaf kinderfotografie kinder fotoshoot kind foto

Leuke, spontane fotografe met heel veel ervaring met kinderen van alle leeftijden.


De shoots zijn speels, relaxed en gezellig. Er wordt alle tijd genomen om kinderen op hun gemak te stellen.


Ruime studio in Delft en gratis en voor de deur parkeren.Even een quote van deze Bionda, alias de ‘Fotomevrouw’:


“Kinderen zijn zo eigen van zichzelf, ik wil proberen dat ongekunsteld en puur vast te leggen. Zo min mogelijk regisseren. Laat het kind helemaal zichzelf zijn, neem de tijd, doe vooral een klein beetje gek en dan  komen vanzelf  de mooiste foto’s. De hele shoot is één groot spel. Ik vind het ook leuk om ouders te zien genieten van hun kind dat even alle aandacht krijgt.


En uitdagingen zoals ‘bange’, ‘verlegen’, ‘drukke’ of ‘moeilijke’ modellen zijn bij mij van harte welkom. Ik kan je verklappen dat behoorlijk wat kinderen die op de foto’s in mijn foto-album staan, de studio binnen kwamen met de woorden: ‘Ik wil dit niet hoor!’ of iets van die strekking. Meestal is het gewoon een beetje spanning voor het onbekende.

En ik kan je ook verklappen dat ik dat helemaal niet erg vind. Gelukkig ben ik heel aardig.”

kinder-fotograaf.nl, kinderfotografie